Palauta salasana

Your search results
29.8.2018

Anna suosituksia matkalle

Asiakkaan loma lähestyy… Minne minun täytyy mennä? Miten pääsen sinne? Miten saan avaimen majoituskohteeseen? Miten suunnittelen mitä tehdä matkallani? Mitä nähtävää ja koettavaa kohteessa?

Anna matkailuyrittäjänä suosituksia jo varhaisessa vaiheessa, jotta asiakkaat voivat suunnitella matkansa ja olet valmis saamaan loistavia arvosteluja ja vastauksia kuten nämä:

”Majoittajan vinkit halvan ruoan paikoista ja nähtävyyksistä olivat aivan oikein. Tulemme varmasti takaisin! ”

”Olen matkustanut jo melko paljon ja itsenäinen, joten haluan yleensä tutkia asioita itse, mutta pakko sanoa että majoittajan vinkit auttoivat ja sain lisäarvoa matkalleni.”

”Lista nähtävyyksistä jonka majoittaja lähetti meille etukäteen oli loistava ja näimme upeita paikkoja.”

Pidä asiakkaasi tyytyväisinä antamalla heille kaikki ne tiedot, joita he tarvitsevat jo ennen matkaa sen sijaan, että odottaisit viime hetkeen asti. Tämä luo luottamuksen heti ja todennäköisesti kerää sinulle hienon arvostelun, ja upeat arvostelut johtavat varauksiin.

Persoonallisuutta arvostetaan joten suosittele asioita, palveluita ja paikkoja joissa olet itse käynyt tai käyttänyt. Esitteet ja mainokset antavat suosituksia, mutta aidot itse koetut vinkit ovat ovat aina persoonallisempia.

Kategoria: Vieraanvaraisuus