Palauta salasana

Tarkennettu haku
Your search results
29.8.2018

Kuvat ja videot inspiroi

Sanonta ”yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” pitää tässäkin asiassa paikkansa, siihen kun lisätään vielä ”video” niin alkaa olemaan jo enemmän kuin usempi tuhat sanaa.

Majoittajan tärkeä tehtävä on saada kerrottua ja kuvattua kaikki oleellinen majoituskohteesta. Perustiedot ja kuvat löytyvät yleensä kaikista varauskanavista mutta ne eivät välttämättä riitä antamaan tarpeeksi kattavaa kokonaiskuvaa. Rasti ruutuun -tyyliset varusteluettelot ovat toimivia mutta niiden lisäksi kirjoitetut persoonalliset esittelytekstit, isot kuvat ja videot ovat piste i:n päälle. Näitä on nykypäivän älypuhelimilla helppo ja nopea tehdä jonka jälkeen ne voi lisätä majoituskohteen tietoihin.

Ei ole mikään yllätys, että majoituksen sijainti, kuvat ja videot ovat useimmille vieraille hyvin tärkeä valintakriteeri. Jotkut haluaa majoittua aivan kohteen ytimessä kun taas osa etsii majoitusta rauhallisesta paikasta. Meidän mielestä on jokaiselle majoituskohteelle olemassa oikea kohderyhmä, kunhan vaan majoitus ja sitä etsivä asiakas saadaan kohtamaan. Tässä voimme auttaa.

Haluatko kommentoida?

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

  • Majoitushaku