Palauta salasana

Tarkennettu haku
Your search results
29.8.2018

Tienaa rahaa majoittajana

Kokeile nyt uutta ilmoituspalvelua!

Suomen Lomapalvelun verkkopalvelussa voi majoittajaksi ryhtyä jokainen jolla on vuokrattava majoituspaikka. Majoituspaikka voi olla mökki, loma-asunto, huvila, koti, matkailuauto tai vaikka kartano. Sinä päätät itse minkä majoituskohteen haluat laittaa vuokralle ja mitkä ajankohdat.

Aloittaminen on helppoa rekisteröimällä majoittajan käyttäjätilin. Lähetämme tämän jälkeen sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan jolla kirjautua palveluun.

Kirjautumisen jälkeen voi aloittaa majoituspaikan tietojen, kuvien, videoiden ja hintojen lisäämisen. Majoituspaikan ilmoituksen täyttämiseen kannattaa varata aikaa 15 minuuttia, mutta sen voi aina keskeyttää ja jatkaa myöhemmin. Ilmoituksen tietoja ja kuvia voi päivittää milloin tahansa niin usein kuin tahtoo.

Asiantuntijamme auttavat mielellään ilmoituksen viimeistelyssä. Heiltä saa ajankohtaista tietoa mm. vuokrahinnoista, valmiita ilmoitustekstejä, stailausvinkkejä ja millaisia kuvia kannattaa laittaa.

Paljonko majoittajana voi tienata?

Ansiot voivat vaihdella muutamista satasista jopa useisiin tuhansiin per kuukausi. Onnistuminen riippuu majoituskohteen vetovoimasta sekä ajankohdista jotka majoittaja on valmis vuokraamaan. Majoittajat päättävät itse vuokraushinnat, mutta autamme mielellämme kilpailukykyisen vuokrahinnan arvioinnissa.

>> Siirry lukemaan palvelun käyttöehdot ja luo tunnus

Tarvitsetko lisätietoa? Lähetä viesti

 

Haluatko kommentoida?

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

  • Majoitushaku